donderdag 26 februari 2009

Pappa Beau is zielig

Pappa Beau is vandaag geopereerd aan zijn rechteroogje. Hij liep eind vorig jaar een beschadiging op toen we met harde wind naar het strand gingen en zand over het pad er naar toe waaide. Hij kreeg toen waarschijnlijk een steentje in het oog. Weliswaar kon vrouwtje dat oogwondje goed laten genezen door te gaan zalven maar ja, we waren een beetje te druk met pappa en hij liep een tweede, fors grotere beschadiging op in dat oogje, waarschijnlijk door een nageltje van een van ons. Vrouwtje is toen nog intensiever gaan zalven, zelfs om de twee uur met twee verschillende zalfjes maar diverse controles toonden aan dat het oogje niet goed genas en dus moest pappa vandaag onder het mes.

De mensen in blauwe jassen hebben zijn oogje behandeld en zijn derde ooglid over de wond genaaid. Pappa kan nu dus niet goed zien met dat oogje. Maar men hoopt dat zo het oog beter genezen zal. Pappa's derde ooglid was wel erg dik, dus deze was ook nog ontstoken, waarschijnlijk als gevolg van de oogbeschadiging. Hopelijk genezen oogje en ooglid nu beter, nu pappa geopereerd is.

Hij is wel erg zielig nu, hoor, kijk maar:

Over twee weken mogen de hechtingen er weer uit. Duimen jullie mee dat pappa's oog dan weer de oude is?

2 opmerkingen:

Bowie zei

wij gaan heel hard duimen hoor!
zo,n lampekap is natuurlijk helemaal niks he,maar t zijn maar 2 weekjes,gelukkig.Snel beter worden en zeg maar tegen t vrouwtje dat we veel meer foto,s van jou willen,dat jonge grut kennen we nou wel.....respect voor de knappe stoere oude(nou ja,oud)man.Dikke zoen!!

Berry zei

lieve paps.. heel veel sterkte met dat oog en die rotkap (ik weet hoe het voelt) Je ziet er zooo zielig uit! En idd meer foto's van je! Laat je niet gek maken door dat grut hoor!

Groeten en knuffels uit Amsterdam van je Hugo! X