dinsdag 8 september 2009

Gecastreerd...

Nou nou ik moest er vorige week ook aan geloven hoor.. gewoon keihard gecastreerd!
Is er nog iemand die voor navolgelingen kan zorgen? Mijn baasjes hopen nu dat ik iets liever tegen grotere hondjes ga doen en niet meer zo jaloers ben.. Nou ik doe mn best... groetjes allemaal!

3 opmerkingen:

Stitch zei

Soooo zijn je balletjes eraf niet niks zeg en nakomelingen dat weet ik eigenlijk niet ja ik geloof je vader nog hihi en ik kan ook nog steeds maar ik trek er zo niet aan,en nu niet meer lelijk tegen grote honden doen want ik zou niet weten wat ze er verder nog kunnen af doen hihi.
Natte lebber van je zus

Boris zei

Hohoi Broer! Heb jij nu ook theezakjes in plaats van balletjes?

Het heeft wel voordelen, hoor, je kan lekker bij de loopse teefjes blijven. Pappa wordt dan altijd heel vervelend, verdrietig enzo en dan gaat ie heel veel huilen en hij wil niet eten, nou, dan wil ik zijn portie wel, want ik word er niet warm of koud van, van die teven met hun draaikonten voor mijn neus.

Ik vind andere hondjes nog steeds niet leuk. Nou ja, alleen heel dominante grote teefjes dat gaat wel.

Ik hoop dat je snel bent opgeknapt en toch een beetje liever bent voor de andere honden, nou ja, dan ben je het namelijk meteen voor je baasjes ook!

Groeten van je grote broer!

Bowie zei

Hee Huug,

nou jongen,het helpt geen zak hoor,mijn ballen zijn ook verdwenen,maarre,Ruby moet loops worden en ze ruikt me toch een partij lekker,zo lekker dat ik nergens geen trek in heb....
en buiten ben ik nog steeds opstandig,ik lust ze rauw,al die reuen!!!

broer hercules,eh Bowie