zondag 22 juli 2007

effe een vraagje?????

Ik dacht dat dit blog alleen voor de Nabeau eigenaars beschikbaar was????
Maar ik vond het al stom dat er af en toe van die rare berichtjes opstonden dus eigenlijk kan iedereen meelezen...... hmmmm.


Groetjes Jacqueline

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Het starten van een onderwerp of het daadwerkelijk plaatsen van een bericht kan alleen door eigenaren van de NaBeaupups. Reageren kan inderdaad ook door derden, op die manier reageer ik wel eens als opgroeimamma bijvoorbeeld.

Als jullie het blog minder openbaar willen hebben, dan zal dat denk ik ook mogelijk zijn. Ik vind het op zich niet erg dat geinteresseerden kunnen meelezen, maar je hebt wel gelijk dat het plaatsen van niet relevante berichten (het is die paar keer steeds om spam of andere buitenlandse aangelegenheden gegaan) niet erg prettig is.

Anoniem zei

Zou je dan zo vriendelijk willen zijn en mijn profiel uit het blog willen verwijderen.
Alvast bedankt.

Anoniem zei

Sorrie heb het zelf al gedaan ja dit ben ik,ik schiet eerst en dan vraag ik wie is daar.

Anoniem zei

Euh, ik begrijp je niet helemaal meer.

Welk profiel? Je blijft toch gewoon met Stitch meedoen? (waarom staat er trouwens in het profiel van Stitch als land Madagascar vermeld?)

Anoniem zei

In het profiel van stitch stonden mijn gegevens en dat er een andere plaats naam stond kwam door het skrollen met de muis.

Anoniem zei

Ooooh zooo :D.

Ach, ik heb echte Boris en Qienie profieltjes gemaakt. Je denkt toch niet dat ik anders van mezelf zou zeggen dat ik 'Dom, lomp en onhandig' ben :D :D.

Tracy zei

Ik heb geen reacties van andere gelezen. Wel hebben we dit opengesteld voor ieder die het leuk vond om te lezen hoe het gaat met de nabeaupuppies. Echter kunnen ze dan alleen reactie's geven.
Zover ik weet zijn er geen echte meelezers hoor. Alleen hebben wij alleemaal 2 sccounts hahaha, sommige zelfs meer. Dobby komt hier ook, maar hij is geen nabeau..;-)