dinsdag 29 mei 2007

Weer onder het mes..

Vorige week is helaas mijn oogje weer teruggesprongen dus op dit moment lig ik weer onder het mes.. Nou ja zeg! Dat rare baasje had weer tranen in zijn ogen toen ik ging slapen na een prikje... wat een watje zeg! Dus weer een week met die rotkap lopen straks haha ga ik mooi alles omgooien ik zal ze leren!
Ik ben vanmiddag weer veilig thuis dan laat ik weten hoe alles is gegaan hoor!
Groetjes vanuit een hele diepe slaap.. Hugo

5 opmerkingen:

Stitch zei

Maar broertje toch wat gebeurt er toch allemaal met jou daar krijg je alweer die stomme kap terug dan zou ik zeker alles omgooien.Heb je die stomme bobbel dan weer terug gekregen?
Ik heb dat ook 1 keertje gehad en mijn mama met mij naar die man met een witte jas en toen voelde ik iets raars in mijn bil en kreeg zalf mee en van die vieze witte snoepjes,en toen is het over gegaan.Broertje heeeel zielig doen en laat je maar lekker verwennen en loop zoveel mogelijk omver.
Groetjes van mijn mama en lebbers van je zusje Stitchy

Berry zei

Ja nou pfff ben weer thuis hoor..
Wel een beetje suf en zielig maar dat komt wel weer goed.. maar eh, zalf en witte snoepjes voor bobbel bij je oogje? Ik hoop echt dat die bobbel nu wegblijft.. nu ga ik lekker zielig lopen doen bij mijn baasjes wie weet iets extra lekkers!

Bowie zei

Ach arme Huugje,wat een pech met dat oogje zeg!Ja dat word weer een week jezelf doodschamen met die lampekap..........gedverredemme,nou ja,flink laten verwennen door die 2, want een week is zo voorbij en dan is het ineens over en moet je weer stoer doen net als ik.
Nou broer,hou vol,komt goed!
groeten!!

Tracy zei

achh broertje toch! Je laat ikke wel schikken hoor! hopelijk blijft het nu wel weg.
en dat lekkers heb je wel verdiend hoor!

Anoniem zei

Ach, Hugootje, lieverdje! Wat een ellende moet jij nu al meemaken!

Ik hoop dat die vervelende bobbel nu toch wegblijft. Heel veel knuffels en laat je verwennen.

En je moet de postbode deze dagen even in de gaten houden en nee, niet om hem weg te jagen hoor (dat doen hondjes immers altijd graag en ik kan het weten, want ik bezorg post ;)).

Lebbers en heel veel knuffels van mij, je echte pappa en mamma en je broer en zus!

Stitch, wat jij had, was volgens mij vast ook zonder zalf en prik ook gewoon overgegaan, hoor.